In de jury van de VG Hackathon. Durf jij het aan?

Tijd voor zorg!

In de jury van de VG Hackathon. Durf jij het aan?

V.l.n.r.: Frank Bluiminck (directeur Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland), Erik Gerritsen (secretaris-generaal VWS), Sabine Uitslag (o.a. Chief Inspiration Officer Werkplezier FWG) en Michel van Schaik (Directeur Gezondheidszorg Rabobank). 

Voor de 2020 editie hebben we wederom een fantastische jury geformeerd en hier zijn we erg trots op!

Om de jury compleet te maken zijn we op zoek naar een zorgprofessional. Het gaat in deze editie ten slotte om het thema arbeidsmarkttekort en werkdruk. Wij vinden het belangrijk dat de zorgprofessional zelf ook een rol heeft in het beoordelen van de oplossingen. En daarom hebben we 1 plek beschikbaar gemaakt voor jou!

Ben jij iemand die….

  • Werkzaam is in de gehandicaptenzorg
  • Duidelijk zijn mening geeft
  • Ideeën heeft over de toekomst van zorg
  • Zelf werkdruk ervaart
  • Niet werkzaam is bij 1 van de deelnemende organisaties?

Schrijf je hieronder in en wie weet zit jij 3 april tijdens demoday op die jurystoel!