Paul Verdult stelt zaal Jaarbeurs ter beschikking voor Demo Day

Tijd voor zorg!

Paul Verdult stelt zaal Jaarbeurs ter beschikking voor Demo Day

De VG hackathon 2020 kan niet worden georganiseerd zonder onze belangrijke partners en sponsoren. Dit jaar is de Demo Day in de Polarzaal van de Jaarbeurs Utrecht. Brand manager Paul Verdult vertelt waarom hij deze zaal beschikbaar stelt voor de VG Hackathon.

Iedereen kent de evenementen Zorg & ICT en de Support Beurs, maar niet iedereen weet wie daar achter zit. We willen daarom graag weten wie je bent.
Mijn naam is Paul Verdult. Als brand manager ben ik verantwoordelijk voor onze zorgportefeuille. Dat betekent voor het evenement Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support.

Welke verbinding heb jij met de zorg?
Ik ben zelf een jaar of 4 geleden in deze markt gestapt en je merkt wel dat dit een markt is wat ons allemaal aangaat. We hebben allemaal in de persoonlijke sfeer wel iets te maken met zorg voor bekenden. We weten allemaal dat de uitdagingen in de zorg zó groot zijn en we weten ook dat we het met elkaar moeten doen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we met deze Hackathon uiteindelijk weer de zorg een paar stappen verder weten te brengen.

Hoe ben je in aanraking gekomen met de VG Hackathon?
Ik heb in 2018 gelezen dat de VG Hackathon voor de eerste keer plaats vond. Toen ben ik in contact gekomen met Jethro Hardeman en hebben we de winnaars van de VG Hackathon een plek aangeboden op het Computable FutureLab. Zorginstellingen konden daar meteen zien wat er uit de Hackathon is gekomen en ze konden in contact komen met de winnaars om op die manier de oplossingen een stap verder te helpen. Toen hadden we eigenlijk in de wandelgangen al tegen elkaar gezegd: “Als we het volgend jaar weer doen, dan moeten we kijken of we de krachten nog meer kunnen bundelen.”

Het is natuurlijk fantastisch dat we de Demo Day kunnen houden in de Jaarbeurs! Een inspirerende locatie en nog meer ruimte voor bezoekers. Kun je al iets vertellen over Demo Day en het vervolg?
Ik hoop natuurlijk dat die Demo Day een enorme inspiratiebron is en tot hele mooie concrete oplossingen leidt die dit arbeidsmarktvraagstuk verder kan helpen. En de fantastische ideeën die hier weer ontstaan, wil ik daar op Zorg & ICT natuurlijk ook weer het podium bieden om met de bezoekers van onze evenementen te kijken of je het nog een paar stappen verder kunt helpen. Zo heb je niet alleen een hele mooie bijeenkomst waar de markt samen komt en ideeën uitwisselt, maar kun je ook concrete stappen zetten om de zorg verder te helpen. En als wij dat kunnen faciliteren met onze rol is dat prachtig om te doen.

Geen reacties

Je reactie toevoegen