Gratis kennis beschikbaar!

Tijd voor zorg!

Gratis kennis beschikbaar!

We hebben een aanbod vanuit RegioPlus! Ze sturen denkkracht op 30 en 31 maart.

“Ik ben Sanneke Schepman. Knelpunten op de arbeidsmarkt, dat is de rode draad in wat ik doe: Vanuit innovatief perspectief, het onderwijs, onderzoek, maar vooral als beleidsadviseur bij RegioPlus. Daarbij kijk ik het liefst met een analytische en speelse kritische blik naar oplossingen. Dit stelt me in staat om lastige systemen, processen en stukken te doorgronden en te verbeteren. Ik denk graag met jullie mee!” 

Wil je er gebruik van maken? Laat het ons dan weten!

RegioPlus is het samenwerkingsverband van veertien regionale werkgeversorganisaties. Onze missie is het in balans brengen en houden van de regionale arbeidsmarkt voor de grootste sector in Nederland: Zorg en Welzijn. Dit doen we door ons op bekwaam en voldoende personeel te richten, zodat de continuïteit en kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft.

Bekijk ook het schema van Regioplus ter inspiratie met acties rondom arbeidsmarkttekort.