Ons 5e Jurylid is bekend!

Tijd voor zorg!

Ons 5e Jurylid is bekend!

Hallo allemaal,

Hallo allemaal,

Wat een eer en een fantastisch voorrecht om plaats te mogen nemen in de jury op 3 april!

Ik ben Anneke Abbing en ik ben werkzaam bij Abrona als persoonlijk ondersteuner. Twee jaar geleden deed ik zelf mee met ons team van Abrona aan de VG hackaton. Dat is een van mijn meest geweldige en memorabele weken geweest in mijn carrière, met als hoogtepunt het winnen van de tweede prijs met ons team.

Nu mag ik op de jury stoel zitten en het lijkt mij heel leuk en boeiend om straks alle oplossingen te gaan bekijken, horen en ervaren.

Waar ik vooral op zal letten is de toepasbaarheid in het werkveld: 

  • Is het makkelijk te integreren? 
  • Kan je snel resultaat zien? 
  • Wat levert het op versus de kosten? 
  • Hoe makkelijk is het in gebruik?

Ik wil alle teams veel succes wensen en vooral veel plezier! Ik ben benieuwd naar alle innovatieve ideeën.

Tot 3 april!