Winnaars 2021

Tijd voor zorg!

Tijdens de VG Hackathon 2021 zijn de onderstaande ideeën door de jury uitgeroepen als winnaar.
Zij ontvangen allemaal een natraject van een jaar en daarnaast ontvangt het team met de 1ste prijs een geldbedrag van 10.000 euro (mogelijk gemaakt door KPN) en de 2de prijs een geldbedrag van 5.000 euro (mogelijk gemaakt door RAM-IT) om hun idee daadwerkelijk verder te brengen tot een product.

1e prijs – Team ‘s Heeren Loo
Dit team heeft een technologische oplossing bedacht om het voor nieuwe medewerkers eenvoudiger te maken om op een locatie aan de slag te gaan. Ready-set-go! Door het werken aan directe inzetbaarheid is er meer tijd voor zorg.
Voorzitter van de jury Frank Bluiminck roemde dit team vanwege hun sterke presentatie en clientperspectief en wist zeker dat dit idee er ook echt zou gaan komen.

Naast ‘s Heeren Loo namen ook de organisaties Pameijer, Baalderborg en Ons Tweede Thuis deel aan dit team!Een mooie samenwerking en een terechte 1ste prijs!

2de prijs – Team ORO
Een hackathon laat goed zien hoe belangrijk focus is tijdens je werkzaamheden. Dit team heeft een hulpmiddel ontworpen dat medewerkers helpt om FOCUS te houden op hun werk. Stilstaan bij je handelen is vooruitgang. 

ORO had naast hun eigen teamleden ook versterking van Reinaerde, Trajectum, Frion, Ons Tweede Thuis, InteraktContour, Baalderborg en Amarant in het team. Een mooie mix van organisaties die beloond is met de 2de prijs!

3de prijs – Team Noord
Dagelijks wordt er veel tijd besteed aan het rapporteren. Team Noord heeft de app HEY-ECD ontwikkeld tijdens de VG Hackathon. Een app die de medewerkers ondersteunt in het spraakgestuurd rapporteren.
Een team met veel organisaties heeft dit product ontwikkeld. Naast de organisatie Cosis, De Zijlen, Hanzehogeschool, Vanboeijen, Visio, InteraktContour en Zorgpleinnoord uit het noorden van het land waren ook nog Amarant en Trajectum aangesloten.

De jury bestond uit Frank Bluiminck, Carlijn Schraven, Sabine Uitslag en Michel van Schaik.

Felicitaties voor alle winnaars en dank voor de deelname van alle 27 organisaties!

#wordtvervolgd!

Team VG Hackathon 2021

Erwin Pfeiffer, Jethro Hardeman en Suzanne Verheijden